FN Blog / Tárcsahang / Négy forintos nemzetközi beszélgetéseket kín...
Nyomtatás Betűméret

Négy forintos nemzetközi beszélgetéseket kínál a Wizzl

2007-11-23 10:50:47
Ma indul a legújabb VOIP szolgáltató a Wizzl, aki kb. 4 Ft-ért kínálja szolgáltatását a világ 70 országába. A regisztrálók 10 perc ingyen beszélgetését kapnak ajándékba!

Az új holland Wizzl VOIP szolgáltató azt tervezi, hogy minden eddiginél több szolgáltatást nyújtó softphone-jával a Wizzl Beta Softphone-al november 23-án robbannak be a világpiacra. A Wizzl nem kevesebbet állít magáról mint, hogy ő fogja piacra dobni az első "all-in-one" virtuális telefont. A szuper telefonhoz meglepően olcsó percdíjakat kínál: Wizzl segítségével a felhasználók a világ 70 országába telefonálhatnak, csupán 1.5 eurócentért, ami kb 3,75 Ft. Természetesen a Wizzl felhasználók egymás közötti beszélgetései ingyenesek lesznek.MP3 lejátszós, képnézegetős, tévénézős telefonszoftver: persze ez is ingyen....
A Wizzl softphone különlegessége az, hogy hozzáférést kínál olyan szolgáltatásokhoz, mint a live TV, internetes rádió és a legnépszerűbb webes játékok. A felhasználók továbbá elérhetik a személyes fotóikat, videóikat és zenéiket is. Ez azért is érdekes, mert ilyet sem a Skype, sem a Freecall, sem a Gizmo nem kínál: ők egy kicsit elveszni látszanak a hangposta – videótelefonálás – csetelés bermuda háromszögében. (További érdekes információk olcsóbb telefonálási lehetőségekről cégek számára, ingyenes hírlevelemben.)

Már tervben a Wizzl mobil
A Wizzl 10 ingyenes percet ad azoknak, akik a szolgáltatást ki szeretnék próbálni. Annak ellenére, hogy a cég hivatalosan november 23-án azaz elvileg ma indul, a Wizzl Softphone béta verziója már letölthető és a rendszer tesztelhető Az elkövetkező egy évben a Wizzl mobil felhasználók számára is elérhetővé szeretné tenni a szolgáltatást.

Ellenben kérdéses, hogy a Wizzl meg tudja-e verni olyan szolgáltatók árait, mint például a Betamax (a Sipdiscount, Freecall és még más hihetetlen olcsó VOIP szolgáltatások gazdája). Ha ez sikerül neki, akkor jelentős versenyző lehet a VOIP szektorban. A holland cég már az indulás előtt „ködösít”, ugyanis még nem jelentették be azt az 70 országot, ahová 1.5 eurócentes tarifái érvényesek lesznek.

Reméljük, hogy a mai hivatalos indulással bejelentik.

Viktor (További érdekes információk olcsóbb telefonálási lehetőségekről cégek számára, ingyenes hírlevelemben.)

 Kapcsolódó témák a Figylelő Net-en:

Ingyen adják a Skype mobilt

Magáért beszél - telefonálás az interneten

Korábban a blogban:


Cimkék: ingyen telefon, olcsó beszélgetés, betamax, videótelefon, mp3, softphone, voip, wizzl
9 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!

Legyél blogger!

Te is szeretnél az FN hivatalos bloggere lenni?
Jelentkezz itt »

Blogleírás

A világ egy hazai infokommunikációs tanácsadó szemével. Piaci trendek, jótanácsok vállalkozások és közintézmények számára, a szektort érintő hírek események elemzése.

Hirdetés

Keresés

Blogértesítő - Tárcsahang

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről