FN Blog / Tárcsahang / Ingyen telefonálok ismét: itt a Voxio
Nyomtatás Betűméret

Ingyen telefonálok ismét: itt a Voxio

2008-07-10 09:00:45
Nem lankad az a lelkesedésem mellyel ingyen telefonálási lehetőségek után kutatok az interneten. Legújabb üdvöském a Voxio.com, ahol reklámnézésért hívhatunk ingyen – akár magyar (vezetékes) számokat is.

A megoldás nagyszerűsége nem más mint egyszerűsége. Csak ellátogatunk a http://www.voixio.com/ weboldalra és ez rövid regisztráció utáb egy flash telefon jelenik meg a böngészőnkben. Ide tudjuk beírni a hívott számot (a +36 os előhívóval együtt) és egy rövid reklámfilm után már kapcsol is. A hangminőség fogalmazzunk így: kielégítő. (További információkat kaphatsz, ha feliratkozol ingyenes hírlevelemre.)


A Voixo azért egy kicsit többet is ad: lehet vele videotelefonálni kínál reklám nélküli hívásokat is (no ez már azért fizetős) és egy click to dial szolgáltatást is mely nekem nem működött de a lenti ikonra kattintva kipróbálhatod te is:

Összefoglalva
Jópofa kezdeményezés olyan telefonszolgáltatást indítani melyhez semmilyen szoftvert nem kell letölteni. A design kicsit kezdetleges, a hangminőség javítandó és a nagyon hiányoltam a fejlesztői fórumot blogot ahol kérdezni lehetett volna a Voxio megalkotóitól. (További információkat kaphatsz, ha feliratkozol ingyenes hírlevelemre.)

Ne mulaszd el a a folytatást, kattints ide kérd az ingyenes email-es bogértesítőt!


Szekeres Viktor
Ingyen letölthető e-book:
"Kirúgtam a szolgátatóm, fele se lett a számlám"Cimkék: voxio, flash, telefon, szoftver, voip
28 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!

Legyél blogger!

Te is szeretnél az FN hivatalos bloggere lenni?
Jelentkezz itt »

Blogleírás

A világ egy hazai infokommunikációs tanácsadó szemével. Piaci trendek, jótanácsok vállalkozások és közintézmények számára, a szektort érintő hírek események elemzése.

Hirdetés

Keresés

Blogértesítő - Tárcsahang

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről